1. Seminar Marco Cavallaro 1200x800

Seminar de pregătire cu dansatorul sportiv de talie mondială Marco Cavallaro la Prodance 2000 Baia Mare

 

Renumitul dansator sportiv Marco Cavallaro, campion național al Italiei, finalist la mai multe campionate mondiale și europene de amatori și profesioniști, a susținut un seminar de pregătire pentru perechile de performanță ale școlii de dans Prodance 2000 în Baia Mare, în perioada 6-7 octombrie.

Sportivii școlii de dans băimărene au avut astfel ocazia de a-și perfecționa tehnica și cunoștințele în dansurile standard cu unul din cei mai valoroși dansatori sportivi din lume, cu o experiență activă în dans de 27 de ani. În 2015, Marco Cavallaro împreună cu Letizia Ingrosso au obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de profesioniști din Germania. În vara acestui an s-a retras din competițiile sportive pentru a se dedica, în continuare, carierei de antrenor și arbitru internațional.

Marco Cavallaro a mai fost prezent în Baia Mare în anul 2011 în cadrul concursului internațional Transylvania International Dance Cup organizat de Prodance 2000, alături de partenera sa de atunci, Joanne Cliffton, cu care obținuse titlul de campioni ai Marii Britanii.

Următoarea competiție importantă la care vor participa sportivii de la Prodance 2000 va fi Campionatul Național de Clase care va avea loc în perioada 21 - 22 octombrie la Brașov.