Iuliana Dancus1

 

Duminica trecuta, la Liceul de Arta fin Baia Mare s- a desfasurat prima editie a Festivalului - Concurs pentru copii "Maramuresul Rasuna". Organizatorii manifestarii si- au propus sa promoveze copiii cu talent din Maramures in privinta cantului si portului popular. Nu mai putin de 24 de copii au urcat pe scena festivalului, cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, la categoriile solisti vocali si instrumentisti. Acestora li s - au adaugat sapte ansambluri folclorice de copii (cu varste intre 4 si 15 ani) care au concurat la categoria dans.
" A fost o bucurie atat pentru noi ca si organizatori, cat si pentru copii si parinti, pentru ca ne-am bucurat de o atmosfera frumoasa, de cantecele copiilor dar și de premii frumoase pe care am putut sa le oferim copiilor si celor care si-au dat straduinta pentru ca acesti coconi ai Maramuresului sa poata urca pe scena festivalului”, a opinat Iuliana Dancus, directorul Ansamblului Folcloric Național "Transilvania" din Baia Mare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz