AQU140005 Large 1200x800

Audi A6 allroad quattro câștigă sondajul cititorului "Auto Bild Allrad"

Avant cu caracter de off-road a dominat categoria "Crossover"

Sistemul de tracțiune integrală, suspensia pneumatică și controlul coborârii în colină sunt standarde

Succesul Audi în cadrul ansamblului "Mașina cu tracțiune integrală a anului" durează decenii

Audi A6 allroad quattro (consumul combinat de combustibil în l / 100 km: 6.5 - 5.6 *, emisiile combinate de CO2 în g / km: 172 - 149 *) a repurtat un succes răsunător in sondajul realizat cu cititorii "Auto Bild Allrad",m, cea mai mare revistă de profile din Europa. În cadrul concursului "Mașina cu tracțiune integrală a anului", cititorii au ales să declare invingator la categoria "Crossover" masina Audi Avant in versiunea quattro. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în seara zilei de 18 aprilie la Frankfurt am Main.

În cadrul sondajului "Mașina cu tracțiune integrală a anului", cititorii "Auto Bild Allrad" au dat verdictul lor pe 219 de modele din zece categorii. Cititorii au putut să voteze favoritul în fiecare clasă de vehicule. În categoria "Crossover", Audi A6 allroad quattro a bătut 13 rivali, adjudecandu- si victoria cu 13,35% din voturi.

Audi A6 allroad quattro continuă acolo unde se termină asfaltul. Ampatamentul său este de până la 31,5 milimetri (1,2 inci) mai mare decât la A6 Avant.

 

Carcasele din oțel inoxidabil protejează caroseria din față și din spate. Sistemul permanent de tracțiune integrală oferă o dinamică optimă de tracțiune și de conducere. Suspensia pneumatică cu amortizoare adaptive este, de asemenea, standard. Dispune de un mod de antrenare suplimentar pentru rularea dinamică pe șosea și utilizarea pe terenul off-road ușor: în modul allroad, suspensia pneumatică ridică masina cu 35 milimetri. La viteze reduse, modul de ridicare adaugă o distanță suplimentară de 10 mm de la sol. Un afișaj al unghiului de înclinare și controlul coborârii dealurilor rotunjesc lista echipamentelor standard.

Cu victoria de anul acesta, marca cu cele patru inele își continuă succesul în popularul studiu "Auto Bild Allrad", care a avut loc anual începând cu anul 2002. Numai în ultimii zece ani, modelele Audi au marcat pozitii de top al podiumului de 19 ori, inclusiv Audi A4 quattro cu prilejul a sapte ocazii.

* Consumul de combustibil și emisiile de CO2 date în intervale, în funcție de echipamentul selectat
(Photo Copyright: AUDI AG)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz