Renault SCENIC And Renault GRAND SCENIC Black Edition Limited7 1200x800

 

Noul Scénic și noul Grand Scénic BLACK EDITION: confort, rafinament și performanțe sportive.


* Ediție limitată de vârf, bazată pe finisajul INTENS

* Expuse în întreaga rețea de vânzări din Franța în perioada 13 - 16 iunie 2019

* Prețurile încep de la 33.100 € pentru Scénic și 33.700 € pentru Grand Scénic

 

Paris, 20 mai 2019 - Renault surprinde în Franța cu o nouă ediție limitată de vârf. Scénic BLACK EDITION dispune de o gamă largă de funcții, cu doar € 1.800 mai mult decât finisajul INTENS. Această ediție limitată oferă confort sporit, rafinament și performanță sportivă. Acesta este disponibil cu întreaga gamă de motoare, atât pe benzină (TCe 140 și TCe 160), cât și pe motorină (Blue dCi 120 și Blue dCi 150), echipate cu transmisie manuală sau EDC cu ambreiaj dublu.

 

La exterior, această ediție limitată face o declarație de intenție sportivă, cu roți "Silverstone" de 20" cu un finisaj de vopsea neagră și măști negre pentru faruri. Scénic BLACK EDITION are, de asemenea, o lumină frontală cu LED-uri de ceață ca dotare standard.

 

Pe interior, accentul se pune pe rafinamentul cu tapiterie Alcantara, cusatura de culoarea gri de argint, un ansamblu de pedale din aluminiu si suport pentru picioare, precum si covorase de protectie. Același sentiment de rafinament poate fi văzut în gama de caracteristici de confort, care include tetierele de confort din față și din spate, scaune față încălzite, trapa cu vedere panoramică etc. 

 

Cu ediția "BLACK EDITION" , o nouă ediție limitată disponibilă pentru Scénic și Grand Scénic, Renault aduce clienților un MPV compact, de design elegant și dinamic. Vino și vezi această ediție limitată în rețeaua de vânzări franceză în zilele deschise între 13 și 16 iunie 2019. (Photo Credits : Credits: Renault Marketing 3-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz