Lexus RX350 F SPORT 02 A8E12407641FCF8D1CF03C73528B2F8717C0549B 1200x800

 

 

Lexus RX și RXL deschid un noul Capito pentru crossoverul de lux Iconic


* Ecran tactil ușor de utilizat, asociat cu Touch Pad la distanță
* Primul model Lexus cu Android Auto
* Sistemul de siguranță Lexus + 2.0 Across the RX lineup
* Noul pachet de performanță F SPORT cu AVS de la Lexus LC

 


LOS ANGELES (29 mai 2019) - Pionierul segmentului crossover de lux primește o actualizare - în interior și în exterior - pentru modelul anului 2020. Lexus RX și RXL 2020 îmbunătățesc atât eleganța, cât și atractivitatea lor prin îmbunătățirea dinamicii de conducere, un sistem multimedia Lexus actualizat, caracteristici suplimentare de siguranță în varianta standard și un stil aparte caracteristic RX. 

 

Toate modelele Lexus RX 2020 sunt dotate cu un design interior modern si o noua roata de 18". Sistemul multimedia Lexus actualizat include acum o tehnologie avansată în dash pentru a simplifica viața clienților, cum ar fi integrarea Apple CarPlay® pentru iPhone.

 

"Noul Lexus RX 2020 îmbunătățește cel mai bine vândut vehicul, cu accent pe viitorul mărcii - unul de design sofisticat, dar îndrăzneț", a declarat Lisa Materazzo, vicepreședinte Lexus Marketing. "Am auzit feedback foarte pozitiv din partea invitaților noștri americani despre experiența lor în RX și ne-am străduit să ne îmbunătățim succesul în domenii cheie de concentrare".

 

Design mai sofisticat


Părțile actualizate - față și spate- ale noilor modele Lexus RX și RXL 2020 reflectă cele mai recente teme de design ale mărcii, cu un echilibru între sofisticare și putere.

Începând cu grila semnăturii, un simbol al mărcii Lexus și o "față" distinctivă a vehiculului, designerii au creat o imagine elaborata pe baza unui motiv L. Fiecare bloc individual are o formă și un unghi diferit pentru a crea o formă diferită care echilibrează o imagine puternică, dar elegantă. Unghiurile înconjurătoare ale grilajului sunt de asemenea reflectate de unghiurile folosite în fiecare colț al barei de protecție pentru a netezi fluxul vizual de-a lungul frontului mașinii. 

 

Farurile mai subțiri adaugă o privire mai accentuată în față, în timp ce tailele din spate folosesc de asemenea un motiv "L" în partea de sus, care este reflectat de "L" inversat în partea de jos. Încadrat de evacuarea duală, difuzorul din spate și unghiul actualizat al reflectorilor, accentele marginilor ascuțite și rotunjite ale Lexus RX 2020 sunt accentuate. Adăugând mai multă utilitate în partea din spate a vehiculului, portiera din spate este acum activată de un senzor opțional de acționare pentru a se deschide și închide mai repede.

În plus, au fost adăugate două noi culori exterioare pentru modelul anului 2020, împreună cu un nou design de roți de 18 inci și design de roți de 20 inci la clasa de lux. Clienții pot alege acum Moonbeam Beige Metalic sau Nori Green Pearl, o culoare exterioară populară folosită pentru prima dată pe noul Lexus UX.

 Lexus RX450hL 02 B419CCEE05FD93C1324D9F072A2231E3087A7400 1200x800

Tehnologie avansată la conectivitate


Toate modelele RX pentru 2020 vin în varianta standard cu cele mai recente sisteme de vehicule inteligente și asistenții virtuali respectivi. Clienții pot accesa aceeași interfață familiară a tehnologiilor dorite prin afișajul standard al afișajului de bord cu ecran tactil de 8 inchi al modelului RX. Suita premium de tehnologie conectată oferă mai multe moduri de conectare, inclusiv Lexus Enform Remote pentru pornirea de la distanță a motorului prin utilizarea unor dispozitive inteligente selectabile. Și, cu șase porturi USB de pe RX, atât șoferul, cât și pasagerii își pot păstra dispozitivele inteligente încărcate și gata de utilizare.


 
Cu sistemul Android Auto™, șoferii pot accesa fără probleme și utiliza telefonul lor pe ecranul tactil al RX. Cu atingeri ușoare, o interfață simplificată și acțiuni vocale ușor de utilizat prin intermediul Asistentului Google, noile modele minimizeaza distragerea atenției, astfel încât să puteți rămâne concentrat la drum. După conectare, clienții se vor bucura de muzică de la aplicații precum Spotify® și Pandora® sau pot trimite mesaje prin aplicații utilizate frecvent, cum ar fi WhatsApp®. Interfața le permite, de asemenea, navigarea cu Google Maps™ sau Waze. Cu ajutorul Asistentului Google din Android Auto, șoferii își pot folosi vocea pentru a face lucrurile  rapid și ușor pentru o experiență de conducere fără probleme. Informațiile personalizate sunt furnizate pe baza calendarului, a utilizării dispozitivului, a activității și a obiceiurilor.


 
Pentru integrarea Apple CarPlay, clientii pot folosi iPhone-ul lor prin intermediul ecranului tactil Lexus RX. Atunci când iPhone-ul lor este conectat, sunt activate comenzi pentru direcții de conducere, apeluri telefonice și trimiterea și primirea de mesaje prin Siri®. De asemenea, pot avea acces la aplicații favorite cum ar fi Apple Music, Hărți Apple, Podcast-uri și Audiobook-uri, precum și aplicații terțe precum Waze sau Spotify.


 
Prin integrarea în mașină a serviciilor de voce precum Amazon Alexa, clientii pot accesa serviciul preferat și pot asculta muzică, verifica știrile, controla dispozitive inteligente de acasă și multe altele. Prin adăugarea unui spațiu desemnat pentru a stoca smartphone-urile în consola centrala, clienții pot folosi mai bine spațiul pentru a-și asigura elementele personale cu sistemul multimedia Lexus.

 

 
Ecranul tactil Lexus Multimedia oferă controlul sistemelor audio și climatice în plus față de oferirea unei imagini a ceea ce se află în spatele vehiculului prin intermediul camerei video. Clienții vor avea opțiunea de a alege între afișajul standard de 8 inchi și afișajul multimedia de înaltă rezoluție de 12,3-inci de înaltă rezoluție.


 
Cu sistemul DVC pe crossover-urile Lexus RX 2020 sibcu sistemul multimedia disponibil de 12,3 inci, sistemul de recunoaștere a vocii are capacitatea de a recunoaște milioane de fraze suplimentare față de sistemele convenționale Lexus. DVC oferă o precizie mai mare, o intrare fără probleme a adreselor și o căutare extinsă a punctelor de interes.


 


Crossoverul Lexus RX pentru 2020 primește mai multe modificări menite să îmbunătățească dinamica de conducere. Atât barele de stabilizare din față, cât și din spate sunt acum goale pentru a reduce greutatea, totuși diametrele lor mai groase și bucșele întărite ajută la îmbunătățirea răspunsului la direcție. Amortizoarele au fost reglate pentru a funcționa cu barele rigide de ruliu, în timp ce amortizoarele îmbunătățite dispun de un nou dispozitiv de control al fricțiunii, care ajută la controlul vibrațiilor de înaltă frecvență pentru o plimbare mai ușoară.


 
Pentru a rafina în continuare reacția Lexus RX 2020, un design rigid de suspensie reduce zgomotul și vibrațiile de pe șosea. Rigiditate suplimentară a fost obținută prin sudură adițională și prin adeziv.

 

Lexus RX350 F SPORT 010 A86049FDEA3239E7B94C301424ECCE65D6D6F3B6 1200x800


Lexus Enform Safety Connect și Enform Service Connect incluse împreună cu suita de caracteristici standard avansate de siguranță în Lexus RX 2020 sunt completate de Lexus Safety System + 2.0 ca echipament standard. Acest lucru contribuie la detectarea bicicliștilor în timpul zilei și a pietonilor pe lumină scăzută. Apoi, Asistența pentru semnalizarea rutieră (RSA) și Asistența pentru urmărirea benzilor (Lane Tracking Assist) extinde scenariile în care RX este proiectat pentru a oferi o siguranță suplimentară șoferului și pasagerilor.

 
Detectarea bicicliștilor în timpul zilei face parte dintr-un sistem îmbunătățit de pre-coliziune (PCS). Sistemul Pre-Collision are acum posibilitatea de a detecta și un biciclist din față. PCS a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a ajuta la detectarea unui pieton din spate în anumite situații cu lumină scăzută, prin creșterea sensibilității și a intervalului dinamic al camerei.
 
Asistența pentru semnalizarea rutieră (RSA) afișează informații privind indicațiile rutiere ale panoului de bord, în timp ce sistemul de asistare a tracțiunii la bord (LTA) este proiectat să detecteze marcajele benzilor pentru a determina poziția benzii și a plasa vehiculul în centrul benzii atunci când lucrează împreună cu Speed-control dinamic de viteză. 
 


Două moduri noi de a adăuga F SPORT


Noul Lexus RX 2020 oferă acum două opțiuni pentru pachetele F SPORT. Pachetul F SPORT actualizat surprinde cu aspectul semnului Lexus F SPORT și tuningul suplimentar pentru un sentiment mai musculos pe șosea. Împrumutând de la Lexus LC, noul pachet RX F SPORT include cel mai recent sistem de suspensie variabilă activă (AVS), care este mai receptiv decât sistemele anterioare.

Lexus RX350 F SPORT 07 6E5908966AA0A2DE4412C118E3F684CF8114E3E3 1200x800
 
Noul pachet F SPORT include, de asemenea, admisie de aer rece, control activ al sunetului, servodirecție electrică (EPS) și un volan încălzit. Acest lucru poate fi adăugat în partea superioară a aspectului F SPORT, care vine acum cu amortizoare noi de performanță față și spate. In plus față de culorile interioare oferite pentru RX F SPORT, clienții pot aduce acum entuziasmul în interiorul cabinei cu scaune consolidate "Circuit roșu" *cu cusături gri. 

 

 Lexus RX 450hL 14 FA0575A9842AA58E49264186E1AC8808E26FFE69 1200x800

Funcțiile actualizate atrag atenția la detalii

 


Crossover-ul Lexus RX 2020 primește o gamă largă de modificări menite să îmbunătățească dinamica de conducere, inclusiv palete de schimbare în dotarea standard în întreaga gamă. 
 
Acum standard pe modelele RX 350L și 450hL, clienții vor găsi scaunele NuLuxe și ornamentele interioare. Numărul de opțiuni de culoare interioară s-a extins și pentru a include Birch cu anumite combinații de culori exterioare.


 
Opțiunile hibride continuă să strălucească


Lexus a introdus primul vehicul hibrid de lux din lume - o versiune gazo / electrică a vehiculului utilitar de lux RX - cu mai mult de un deceniu în urmă. 

 

Sistemul Lexus Hybrid Drive combină motorul diesel V6 de 3,5 litri cu injecție de combustibil D4-S cu două generatoare de motor cu cuplu de turație mare pentru o accelerare puternică și o performanță sporita. Sistemul de antrenare pentru toate condițiile meteorologice utilizează un al doilea motor electric independent pentru a conduce roțile din spate când este necesar pentru a ajuta la menținerea unei tracțiuni optime.


La noile modele RX și RXL 2020 se va începe producția în al treilea trimestru al anului 2019. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz