IMG 20180423 050957 1200x800

Programul educaţional „ŞCOALA ALTFEL” continuă în săptămâna 23-27 aprilie 2018 în unităţile de învăţământ şi bineînţeles că poliţiştii au din nou ocazia de a valorifica o nouă oportunitate de a populariza măsurile preventive pentru siguranţa elevilor.

Astăzi polițiștii maramureşeni de prevenire, ordine publică şi rutieri au venit în întâmpinarea solicitărilor elevilor Şcolii Gimnaziale Octavian Goga din municipiul Baia Mare care şi-au dorit să cunoască mai bine activitățile pe care le desfășoară poliția.

Poliţiştii nu s-au dus singuri, ci însoţiţi de câinii de urmă ai Grupei Canine, care au făcut deliciul celor prezenţi, prin câteva exerciţii demonstrative de urmărire şi prindere a infractorului.
Nici autospeciala din dotarea poliţiei rutiere nu a fost ignorată de copii, aceştia pornind sirenele pentru a le semnala tuturor cât sunt de încântaţi că poliţia a venit la şcoala lor.

Activităţile de informare a elevilor şi cadrelor didactice pe teme de educație rutieră, siguranța în mediul on line și importanța adoptării unui comportament civilizat vor continua pe tot parcursul săptămânii.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz