A183293 Large 1 1200x800

Audi prezintă instalarea "Inelului al cincilea" la Săptămâna Designului din Milano

 

- Lucrarea MAD Architects simbolizează efortul spre perfecțiune

- Audi Aicon și Audi A6 Sedan, în centrul instalării

- Audi pentru a șasea oară la Milano Design Week

Audi prezintă instalarea exclusivă a "Inelului al cincilea" la Săptămâna Designului din acest an. Biroul de arhitectură de renume MAD Architects a dezvoltat instalarea spațială în jurul a două aspecte ale automobilului: viziunea de proiectare Audi Aicon și Audi A6 Sedan (consum combinat de combustibil în l / 100 km: 7,1 - 5,5 *, emisii combinate de CO2 în g / km: 162 - 142 *) care își va face debutul italian la târgul de design internațional.

"Inelul al cincilea" este o instalare spațială a unui inel și simbolizează progresul și evoluția. MAD Architects și Audi combină abordarea filosofică a celui de-al cincilea element cu Audi Aicon și, astfel, un concept de mobilitate pentru lumea de mâine, cu un design revoluționar. Pe lângă conceptul auto, accentul se pune pe noul Audi A6 Sedan. Audi A7 Sportback (consum combinat de combustibil în l / 100 km: 7,2 - 5,5 *, emisii combinate de CO2 în g / km: 163 - 142 *) și Audi A8 (consum combinat de combustibil în l / 100 km: 8,0 - 5,6 *, emisiile combinate de CO2 în g / km: 182 - 145 *) reprezintă elemente suplimentare ale instalației.

"Inelul iluminat din granița pătrată a curții istorice reprezintă dorința omenirii de perfecțiune", descrie Ma Yansong, fondatorul MAD Architects. "Acesta plutește deasupra unui bazin de apă și reflectă cerul în continuă schimbare, oferind privitorului sentimentul c merge pe nori". Fabrizio Longo, directorul mărcii Audi Italia adaugă: "Această căutare de perfecțiune este forța de inovare și unitatea care face ca automobilele Audi să fie atât de speciale".

MAD Architects este o firmă internațională de arhitectură care dezvoltă modele futuriste, organice și avansate din punct de vedere tehnologic. Artiștii acordă o importanță deosebită interpretării contemporane a afinității estice față de natură. Săptămâna designului din Milano este considerată un eveniment de design de top, concentrându-se pe Fuorisalone și Salone del Mobile. Cu peste 300.000 de vizitatori așteptați din aproximativ 165 de țări, acesta va avea loc în Milano, între 17 și 22 aprilie 2018.

 

* Consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt indicate în intervale în funcție de anvelopele / roțile folosite.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz