Madeira 2 1200x800

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa descoperiti o noua destinatie: Madeira cea mai buna destinatie insula din Europa (conform World Trade Awards 2013)

madeira3 1200x800
Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si Insula gradina.

madeira 2 1200x800

Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit, iar cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara care a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal. Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole si merita toata atentia calatorului care viziteaza aceste locuri.

funchal 1200x800

Centrul de Excelenta pentru Destinatii, o institutie a Organizatiei Mondiale a Turismului a evaluat Insula Madeira in functie de mai multi parametri. In ultima acestei evaluari, Madeira a primit calificativul Excelent. Datorita pozitiei geografice privilegiate si reliefului muntos, clima din Madeira este deosebit de blanda si moderata pe tot parcursul anului. Temperaturile medii sunt de 22oC vara si 18oC iarna si sunt caracteristici unei clime subtropicale. Datorita curentilor calzi ai golfului, apa marii are o temperatura medie de 22oC vara si 18oC iarna. Madeira este o destinatie cu o mare varietate peisagistica: peisaje marine spectaculoase (promontoriul Cabo Girao), peisaje montane cu multa verdeata, plantatii cu vita de vie, plantatii cu bananieri, sate traditionale, centre urbane moderne si 300 zile de soare pe an.

www.mara-tour.ro

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro 

1521662885714 image001 800x89

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz