PETRA 1200x800
Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru anul 2018: IORDANIA.
ISRAEL IORDANIA 1200x800
Toata lumea stie ca Israelul este Pamantul Fagaduintei, insa putini stiu ca mare parte din evenimentele descrise in Biblie se petrec, de fapt, in Iordania. Tot in Iordania se gaseste si Petra, una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne.
 
Cele mai bune perioade pentru a vizita Iordania, din punct de vedere al climei, primavara si toamna, pe timp de vara temperaturile ajung lejer la 40 de grade, iar iarna se pot inregistra temperaturi negative.
MAREA MOARTA 1200x800
Aqaba  orasul port la Marea Rosie  se numara printre cele mai frumoase locuri din Iordania.Daca va place sa inotati sau sa stati doar la plaja, Aqaba este statiunea ideala pentru dumneavoastra.
 
Pentru un safari de neuitat si cel mai frumos apus de soare va propunem o plimbare in desrtul Wadi Rum sau Valea lunii.
 
 
Pretul pentru aceasta destinatie incep de la 720 euro/ persoana
(vezi oferta AICI )
 
Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro
 
Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz