Tenerifee 1600x1000

Agentia de turism Mara International Tour va propune un sejur in „Insula Primaverii  Vesnice" - Tenerife.

tenerife 1 1600x1000

Cu doar 423  euro persoana puteti beneficia de un sejur minunat (pret disponibil pt plecarea din 13.04 Senior Voyage supliment nonseniori 50 euro/ persoana)

Vezi AICI oferta

tenerife 1200x800
Statiunea Puerto  de la  Cruz este principala statiune turistica din nordul insulei, si inainte sa se fi construit autostrada si aeroportul nou din sud, aceasta a fost cea mai mare statiune din Tenerife. Istoria sa dateaza inca de cand era doar un sat mic in care oamenii se ocupau cu pescuitul si port catre orasul mai mare La Orotava. Cele mai multe piete, biserici si case vechi dateaza inca de pe vremea aceea.

Turismul a luat amploare abia in anii 1960 cand turistii veneau pe vase de croaziera si ancorau in Santa Cruz. Puerto de la Cruz este cunoscuta ca fiind cea mai sofisticata statiune din Tenerife, bogata in vegetatie tropicala si in mod cert avand specific Canarian, este un loc propice pentru cei ce sunt interesati de cultura din Tenerife.

Ajunsi in Tenerife nu puteti rata:
Loro  Parque  si  Siam

siamparkkk claim 1200x800
Loro Parque este cea mai frumoasa gradina botanica din Insulele Canare si Siam  Park - cel mai bun parc acvatic din Europa.

La Gomera 1200x800

La Gomera
Una din cele 7 insule principale din Insulele Canare. Aici se viziteaza: Parcul National Garajonay rezervatie naturala si Patrimoniu Mondial, panorama din Mirador de Degollada de Peraza, valea Hermigua si casa lui Cristofor Columb.

 teide 1200x800

ParculNational  Teide
Este cel mai mare parc national din Spania, declarat Patrimoniu UNESCO in 2007,iar Teide este cel mai inalt varf din Canare dar si din toata Spania, avand 3718 metri. Diversitatea rocilor vulcanice, a florei si faunei (multe specii sunt endemice), precum si peisajul in sine, transforma acest parc intr-un loc unic in intreaga lume.

 

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro

image001

(Sursa foto: https://www.mara-tour.ro; https://www.ticketea.co.ukhttp://www.bareorganictan.com ; http://www.zingarate.com )

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz