30940122 1606005169447285 812932529 O 1200x800

Tinerii maramureșeni care își caută un loc de muncă sunt invitați la evenimentul ,,Atelierul de job-uri”, care va avea loc sâmbătă, 19.05.2018, la Sala de Sport a Centrului Universitar Baia Mare, între orele 10:00 – 18:00. Acesta face parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România, fiind primul proiect din categoria #UTurn Jobs.
Atelierul de job-uri este un eveniment care a fost creat special pentru nevoile tinerilor care își doresc să se angajeze. În cadrul acestuia, ei vor putea să cunoască angajatori, să vorbească deschis cu aceștia și să afle care sunt oportunitățile pe care fiecare dintre ei le oferă, fie că este vorba de locuri de muncă sau internship-uri. De asemenea, aceștia vor putea să își depună CV-ul pentru postul pe care și-l doresc sau chiar să participe la un mic interviu.
Pentru cei care încă nu s-au hotărât ce domeniu sau rol profesional ar fi cel mai potrivit pentru ei, organizatorii pun la dispoziția lor și un stand unde vor găsi lucrători de tineret pregătiți să ofere servicii de orientare profesională și chiar sprijin în redactarea unui CV și a unei scrisori de intenție.
Tot în cadrul evenimentului, va avea loc și lansarea platformei atelierul.biz, care va aduce la un loc oportunități de angajare, practică, internship-uri, dar și oportunități de dezvoltare profesională și personală de care tinerii din Maramureș pot să beneficieze.
Atelierul de job-uri este primul eveniment din cadrul programului Atelierul.biz, creat de către Asociația Reinvent cu scopul de a veni în sprijinul tinerilor maramureșeni care își doresc să își găsească un loc de muncă potrivit sau să-și dezvolte competențe în domeniul antreprenoriatului.

 

Atelierul.biz face parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România și este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.
Partenerii implicați activ în organizarea evenimentului sunt: Liga Studenților ”Pintea Viteazul”, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramures, ProActiv Baia Mare, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca - Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș, Asociașia Elevilor din Maramureș și Clubul Rotaract Baia Mare T.E.A.M.

Pentru mai multe detalii:
Ionuț Borota – Vicepreședinte Reinvent
Tel: 0756 924 860
Mail: contact@atelierul.biz

Despre Asociația Reinvent:
Asociația Reinvent este o organizație neguvernamentala și nonprofit care desfășoară programe în domeniul tineretului în municipiul Baia Mare. Aceasta se ocupă cu identificarea, dezbaterea, analizarea și soluționarea problemelor specifice tinerilor prin elaborarea de strategii și programe dar și formarea și dezvoltarea capacitaților asociative și profesionale ale tinerilor care doresc să se implice în viată societății civile din Romania, prin realizarea de proiecte de tineret, organizarea de cursuri de pregătire, seminarii, conferințe, dezbateri publice precum și organizarea de activități culturale.