FB IMG 1554837669687 1200x800

HOLISUN Baia Mare, partener într-un proiect transfrontalier în valoare de 4,3 milioane de Euro

HOLISUN Baia Mare este parte în proiectul Orizont 2020 „Software Development Toolkit for Energy Optimization and Technical Debt Elimination” – SDK4ED alături de renumiţi parteneri din Grecia, Olanda, Marea Britanie, Suedia şi Franţa: Centrul de Cercetare si Tehnologie Hellas, Institutul de Comunicatii si Sisteme de Calculatoare (Grecia), Colegiul Imperial din Londra, Universitatea din Macedonia, Universitatea din Groningen (Olanda), CNet Svenska AB (Suedia) Airbus DS SAS, Maxeler Technologies Limited,Neurasmus BV, TIOBE Software B.V.

Proiectul în care HOLISUN este singurul partener din România se întinde pe o durată de 3 ani şi are drept scop crearea unui soft dedicat minimizării costurilor, a timpului şi complexitatăţii asociate proceselor de dezvoltare software prin furnizarea de instrumente automatizate pentru calitate software şi cerinţe nefuncţionale („eliminarea datoriei tehnice”), având capacitatea de a realiza sinergia ideală între calitatea designului şi constrângerile de executie, prioritare în acest moment pe piaţa de IT.

Obiectivul principal al acestui proiect îl reprezintă definirea unui set de metode şi instrumente pentru monitorizarea proceselor de dezvoltare software cu scopul identificării problemelor de design în faze cât mai incipiente ale ciclului software, de reducere în timp a costurilor cu mentenanţa.

Softul creat va avea aplicabilitate în toate domeniile: militar, medical, o soluţie eficientă pentru creşterea duratei de zbor a vehiculelor aeriene, a duratei de viaţă pentru bateriile care alimentează dispozitive esenţiale sau a dispozitivelor implantate folosite în imagistica medicală.

Despre HOLISUN


Înfiinţată în 2001, HOLISUN a apărut pe piaţa din România ca răspuns la cererea constantă a produselor software de înaltă calitate.
Fenomenul globalizării şi interesul crescut al oamenilor de afaceri din tot mai multe ţări au făcut ca HOLISUN să dezvolte parteneriate cu firme din Europa şi America, respectiv Olanda, Franţa, Italia, SUA, Marea Britanie, Grecia, Suedia, Canada, România. Partenerii HOLISUN sunt companii private, universităţi, ONG-uri şi institutii bugetare.

https://holisun.com/ro/noutati/proiecte-europene/sdk4ed

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz