Autobuze Naw Martie1

Firma de transport in comun de persoaneURBIS S.A. Baia Mare s-a dotat cu alte trei autobuze de mare capacitate marca NAW, model BGU 25. In discutie se afla autobuze second-hand  NAW fabricatesub licenta Mercedes si sunt aduse din Elvetia. Achizitia s-a facut in data de 15 februarie a.c. si vine sa completeze parcul de autobuze si troleibuze al S.C. URBIS S.A. Baia Mare si sa mai ridice calitatea serviciilor urban si metropolitan asigurate de operatorul de transport in comun de persoane. Nu de alta, dar cele trei autobuze NAW arata impecabil chiar daca sunt achizitonate la mana a doua. Este de ajuns sa ne gandim la Elvetia - supranumita si Tara Cantoanelor- si ne dam seama ca autobuzele provin dintr- o tara cu democratie, civilizatie si bunastare de invidiat.

Cele trei autobuze NAW au fost puse deja in circulatie si pot fi vazute in transportul urban si cel metropolitan sigurat de S.C. URBIS Baia Mare. Fiecare autobuz poate transporta, in conditii depline de siguranta si confort, pana la 147 de pasageri din care 45 de calatori pe scaune. Aceste mijloace de transport vor fi folosite, de regula, pe liniile de autobus aglomerate si asta pentru ca sa se poata  asigura un plus de confort calatorilor.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz