Compania ALCAD SURVEY a fost înființată în anul 2016, iar până în prezent s-a format o echipă solidă de 8 specialiști, ingineri geodezi autorizați ANCPI, și ingineri geologi.

Suntem o echipă experimentată, foarte bine documentată în ceea ce privește domeniul nostru de activitate, normele legislative, metodologia din domeniu, preluarea și prelucrarea datelor din teren.

Astfel, activitatea noastră este bazată pe realizarea de lucrări de specialitate, cu scopul de a răspunde cât mai prompt și calitativ, celor mai exigente cerințe în domeniile:

  • topografie
  • fotogrametrie
  • cadastru
  • geotehnică

Lucrările de specialitate sunt executate cu aparatură, echipamente și soluții software de ultimă generație, pentru a oferi precizie ridicată și o calitate incontestabilă.

Toți clienții noștri beneficiază gratuit de consultantă personalizată și recomandări specifice fiecărui tip de lucrare sau pentru documentația solicitată.

Reclama noastră constă în recomandările de la un client la altul, astfel am reușit să atragem clienți noi și să menținem colaboratori mai vechi, datorită flexibilității ofertelor noastre la un preț avantajos.

Fie că sunteți arhitect, constructor, dezvoltator sau pur și simplu proprietar de teren, vă punem la dispoziție oferta și serviciile noastre, de înaltă calitate profesională.

Echipa noastră

Botos Simina

Inginer geolog

Botos Alexandru Gabriel

Inginer geodez - manager

Diaconu Cristian Petre

Inginer geodez

Bale Radu

Inginer geodez

Domokos Robert

Inginer geodez

Botos Vladut

Inginer geodez

Corodan Vlad

Inginer geodez

Bancos Cristina

Asistent manager