22851750 355408901553644 8888072968942068011 N 1200x800

COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO a implementat proiectul “MAZE- Motivating Activities - Zoom on Empowerment”


COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO a implementat proiectul MAZE- Motivating Activities- Zoom on Empowerment. Prin acest proiect, 30 de adolescenți ( din cele două școli din Baia Sprie) au fost implicati în activităţi non-formale de voluntariat, de creație și sportive, ocazii prin care tinerii şi-au dezvoltat abilități de gestionare a emoțiilor, comportamentelor și situațiilor dificile din viața de zi cu zi.

Activitățile concrete desfăşurate de către tineri au fost următoarele:

- consiliere individuală, activități de dezvoltare personală, activități care să crească coeziunea grupului, stabilirea logo-ului, imprimarea tricourilor cu logo - ul ales de tineri, activități în aer liber cu focus pe munca pe perechi și în echipă ( traseu cu obstacole);

- “Magia lutului” – sesiuni de olărit la Casa Olarului pentru dezvoltarea simțului artistic;

- “Arta Gătitului”– activități de voluntariat – tinerii au pregătit o masă pentru membri din comunitate; crearea site-ului proiectului și a pagina de social media, promovarea proiectului pe o platformă de strângere de fonduri;
- organizarea unui spectacol intitulat “Prietenia” în data de 19 decembrie 2017, începând cu ora 14 la Casa de Cultură din Baia Sprie.

Partenerii proiectului au fost: Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș, Școala Gimnazială Baia Sprie, Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie. Asociația Părinților din Baia Sprie.

Proiectul a fost finanțat prin programul ACES – act local este o iniţiativă a ERSTE Foundation (Viena, Austria) coordonată de către Interkulturelles Zentrum (Viena, Austria) în colaborare cu Nadácia Slovenskej sporitel'ne (Bratislava, Slovakia)
http://www.act-local.aces.or.at/about-acesactlocal

Mai multe detalii despre proiect se regăsesc pe:
https://mazeproject7.wixsite.com/maze-project-aces
https://www.facebook.com/MAZE-306290793132122/?ref=bookmarks

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz