Campionatul National De Clase Al Romaniei 1200x800

Șapte perechi de sportivi de la Prodance 2000 vor participa la Campionatul Național de Clase al României

 

Școala de dans Prodance 2000 participă în perioada 29-30 septembrie la Campionatul Național de Clase cu 7 perechi de sportivi de performanță. Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile, la Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca.

 

Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la următoarele categorii de concurs: o pereche la Hobby 6-9 ani, două perechi la categoria D 12-13 ani, trei perechi la categoria C 14-15 ani Standard si Latino și o pereche la categoria B 14-15 ani Standard și Latino.

Campionatul Național de Clase al României este una dintre cele mai importante competiții de dans sportiv din țară, alături de Campionatul Național de Dans Sportiv al României, la care participă cele mai bine pregătite perechi de sportivi din toată țara.

La edițiile trecute ale campionatului au participat peste 800 de sportivi din toată țara și 40 de arbitri care au jurizat concursul. Și în acest an, competiția se desfășoară pe durata a 2 zile și sunt înscriși sportivi în 63 de categorii de concurs.

An de an, perechile de la școala de dans Prodance 2000 s-au întrors cu titluri de campioni, vice-campioni sau podiumuri obținute la Campionatul Național de Clase astfel, cei care îi susțin se așteaptă și în această ediție la rezultate deosebite din partea sportivilor.

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz