25 ImageL S 1200x800

Dacă tot ceea ce vă doriți la un automobil depășește bugetul dumneavoastră, cel mai bine ar fi să vă îndreptați atenția spre un SsangYong Rexton G4. Nu glumim! Atât de multă mașină și atât de multe dotări nu s-au mai întâlnit de mai bine de un secol în industria auto. Iar ultima oară când s-a aplicat, mașinile nu aveau geamuri. Acum însă vorbim despre un autovehicul care nu ține cont de starea vremii ca să plece din garaj, nu ține cont de calitatea drumurilor și, mai mult, dorește să vă ofere un confort demn de limuzine.

 noulrexton1 1200x800

Haideți să le luăm pe rând și să vedeți de ce trebuie să mergeți neapărat să testați un SsangYong Rexton G4. În primul rând, să faci un test-drive este gratis și te poți convinge de asta mergând la orice dealer SsangYong din țarăÎn al doilea rând, odată ce veți închide portiera și veți porni motorul veți afla că “inima” mașinii bate doar pentru că așa vă arată turometrul. Silențiozitatea din habitaclu a fost constatată și de cei mai temerari șoferi care au parcurs traseul de la Beijing la Londra în vara acestui an. Au avut la îndemână mașini de serie și, fără nicio modificare, au pornit la un drum pentru care alții muncesc luni de zile să-și prepare mașinile.

Trebuie precizat că atunci când veți merge în test-drive veți aprecia cutia de viteze care schimbă imperceptibil. Se va adapta stilului dumneavoastră de condus, schimbând la turații mai ridicate sau mai joase în funcție de cât de mare e mărimea de la pantof. Este o cutie de viteze inteligentă, ascultătoare, care a învățat de mică exact cum trebuie să se comporte de la tatăl ei, Mercedes-Benz. Motorul de sub capotă, de 2,2 litri, este o reușită tehnologică de proporții. Spunem asta pentru că nu are nevoie de o instalație de AdBlue ca să scoată normele Euro 6. Pentru cine nu știe ce înseamnă AdBlue, mai bine să nu aibă de a face cu el. Ca și utilizator al unei mașini vă interesează să aveți parte de confort, costuri mici de întreținere și, dacă se poate, și prestanță.

04 Image1L s 1280x623

Ei bine, la acest ultim capitol cei aproape 5 m lungime ai mașinii și înălțimea de 1,82 asigură garantat un impact vizual puternic. Designul perfect proporționat, după cele mai vechi și stabile canoane arhitectonice, vă asigură că imaginea este una conformă și demnă de un SUV de talie mare. Probabil acesta ar trebui să fie primul argument care să vă atragă să îl conduceți.  Dar vă garantez că, odată ce v-ați urcat la volan și ați închis portiera, veți începe să faceți calculele de leasing. După ce veți începe să mergeți cu el veți constata că, deși este un turbodiesel, este foarte silențios. Dar păstrează avantajele consumului redus de carburant specific unui astfel de propulsor. Iar autonomia extraurbană de peste 1.000 de kilometri sunt avantaje uriașe care greu mai pot fi întâlnite la ora actuală pe piața SUV-urilor.

08 BR seatL s 1200x800

Dar ar fi bine să nu mergeți singur să faceți un test cu noul Rexton G4. Luați-vă și familia. Așezați-i pe bancheta din mijloc și porniți încălzirea în scaune. Nu, nu trebuie să plătiți suplimentar pentru aceasta. Este standard! Dacă cineva va spune că are nevoie să stea acasă ca să lucreze, nicio problemă! Poate veni cu laptopul și să-l și încarce la priza de 220 v din mașină. Mai sunt multe elemente care vă vor convinge. Atât vă mai spun: luați cu dumneavoastră stick-ul cu muzica preferată și ascultați-l în mașină. Instalația audio Infinity cu 10 difuzoare se aude atât de bine încât veți simți că sunteți în mijlocul orchestrei, iar interpreții cântă doar pentru dumneavoastră.

Inscrieti-va la un test-drive. Merită timpul alocat !
Pentru mai multe detalii parcurgeti catalogul noului Rextonlista de prețuri sau consultați unul din partenerii autorizați SsangYong din Romania. (Sursa: http://www.ssangyong.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz