2019 Lexus ES Teaser 02 887822D6CC1BE13C1800293B419B8BCF0ACC6990 1200x800

Noul Lexua ES izvorăște dintr-o ecuație de lux reimaginată. Designul atrăgător, performanța sportivă și rafinamentul renumit transformă sedanul Lexus in cel mai popular.

Pasiunea Lexus pentru un design curajos, o tehnologie imaginativă și o performanță extraordinară îi conferă stilului de viață de lux posibilitatea de a crea experiențe uimitoare pentru clienții săi. Lexus și-a început călătoria în 1989 cu două sedanuri de lux și un angajament de a urmări perfecțiunea. De atunci, Lexus și-a dezvoltat gama de produse pentru a satisface nevoile clienților de lux la nivel mondial în peste 90 de țări. În Statele Unite, vehiculele Lexus sunt vândute prin intermediul a 240 de dealeri care oferă o gamă completă de vehicule de lux. Cu șase modele care încorporează Lexus Hybrid Drive, Lexus este liderul hibridurilor de lux. Lexus oferă de asemenea șase modele F SPORT și două modele de performanță F. Lexus se angajează să fie un brand vizionar care anticipează viitorul clienților de lux.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz