FB IMG 1705079674608 Copy 1200x800

 

* Conceptul Lancia Pu+Ra HPE a primit titlul de „Revelație” la ceremonia de decernare a Premiilor Auto din Franța
 
* Premiul a fost acordat de un juriu format din 20 de personalități din lumea automobilelor, designului și mass-media în cadrul unei ceremonii în cadrul prestigios al Automobile Club de France din Paris.
 
* Lancia Pu+Ra HPE este manifestul mărcii care prefigurează limbajul stilistic al viitoarelor Lancia, începând cu Noul Lancia Ypsilon care va fi dezvăluit în luna februarie 2024.
 
* Lancia se va întoarce în Franța din a doua jumătate a anului 2024 cu noul Ypsilon și cu o rețea de 20 de noi distribuitori și 80 de puncte de service post-vânzare care vor acoperi cele mai importante orașe din țară. Până în 2028, marca va avea 3 modele.
 Screenshot 20240112 101538 YahooMail copy 1073x800 copy 1017x759 copy 1200x800
 
Conceptul Lancia Pu+Ra HPE, manifestul mărcii transalpine pentru următorii 10 ani și ghid de design pentru viitoarele Lancia, inclusiv Ypsilon în acest an, viitorul flagship în 2026 și noua Delta în 2028, a fost premiat ca „Revelație” în segmentul concept car la cea de-a șasea ediție a Automobile Awards.
 
Juriul, format din 20 de personalități (10 femei și 10 bărbați) din lumea automobilelor, designului și mass-media, a evidențiat personalitatea conceptului Lancia și, în același timp, a lăudat dorința de "Renaștere" a mărcii în mai multe țări europene, inclusiv Franța, în 2024.
 
Ceremonia de decernare a Premiilor Auto a avut loc în cadrul maiestuos al "Automobile Club de France" din Paris, în prezența lui Joël Verany, directorul mărcilor Premium pentru Stellantis în Franța.
 
Lancia Pu+Ra HPE
 
Lancia Pu+Ra HPE este manifestul mărcii pentru următorii 10 ani, un concept auto 100% electric ce reprezintă viziunea mărcii în ceea ce privește designul, ambianța interioară, dezvoltarea durabilă, electrificarea și tehnologia simplă de utilizat. Este o mașină cu o caroserie raționalizată pentru o eficiență maximă, fie ca autonomie, fie ca timp de încărcare și utilizare. Această primă realizare a noii ere Lancia este inspirată din lumea designului interior italian, datorită colaborării cu Cassina, lider în industria de mobilier de ultimă generație, pentru o experiență tipic italiană de „a te simți ca acasă în mașina ta”. Numele Lancia Pu+Ra HPE vine de la Pu+Ra, noul limbaj de design pur și radical al mărcii, în timp ce HPE reprezintă High Performance Electric. Acest concept auto întruchipează pe deplin principiile noului design Lancia, în care volumele mașinii sunt create din intersecția unor forme geometrice elementare, precum cercul și triunghiul, combinate cu câteva detalii iconice din moștenirea mărcii. Lancia Pu+Ra HPE are 70% suprafețe tactile realizate din materiale eco-responsabile care exprimă spiritul italian, tradiția reimaginată și un sentiment de „ca acasă”. Lancia Pu+Ra HPE este primul produs auto echipat cu sistemul multimedia S.A.L.A. care centralizează funcțiile audio, aer condiționat și iluminare, permițând adaptarea mediului din interiorul mașinii printr-un simplu gest sau sunet al vocii.
 
Lancia
 
Cu 117 ani de istorie, Lancia reprezintă o eleganță italiană atemporală, un brand care i-a făcut pe oameni din întreaga lume să viseze datorită vehiculelor sale emblematice: elegantele Flaminia și Aurelia B24 Spider, performanța înaltă a modelului Delta, pe lângă eclecticul Fulvia, HPE beta și multe altele.
 
Lancia este acum gata să-și înceapă renașterea cu un plan strategic pe 10 ani care avansează în salturi.
 
Inovația și designul atemporal au fost întotdeauna principiile fondatoare ale mărcii. Altminteri, sustenabilitatea, orientarea către client și responsabilitatea socială au devenit, de asemenea, esențiale, deoarece Lancia este hotărâtă să privească viitorul cu mare angajament și ambiție.
 
 
 
Poissy, 11 ianuarie 2024
Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz