Img Hyper Force 01 Copy 1200x800

Nissan va dezvălui mai multe noi mașini- concept energetice la Auto China 2024

 

 

BEIJING – La cea de-a 18-a ediție a Expoziției Internaționale de Automobile de la Beijing (Auto China 2024), care va începe în  data de 25 aprilie, Nissan va dezvălui câteva modele noi de concept energetic destinate piaței auto chineze. Spectacolul auto va marca, de asemenea, debutul în China a conceptului Nissan Hyper Force complet electric și a mașinii de curse Formula E Gen3. Pe fondul tendințelor în creștere pe linia electrificarii și a tehnologiei inteligente, Nissan urmează să dezvăluie modul de răspuns la apetitul tot mai mare pentru soluții de mobilitate bazate pe inteligență artificială.

 

 

Nissan intenționează să prezinte o gamă completă electrificată, colaborări cu companii chineze de top în domeniul inteligenței și un design inovator de stand care utilizează tehnologia 3D pentru a demonstra în mod viu modul în care vehiculele Nissan se vor integra în stilul de viață viitor. Vizitatorii expozitiei vor putea percepe expresia angajamentului Nissan de a furniza tehnologie de ultimă oră și produse interesante pentru clienții din China, într-un cadru de contribuție la o societate durabilă.

 

 img hyper force 02 copy 1200x800

 

 

 

Pentru prima dată în China va fi expus Nissan Hyper Force, un concept sport EV de ultimă generație. Modelul este conceput pentru a oferi cea mai bună experiență de condus, susținută de o suită de tehnologii inovatoare, cum ar fi bateria cu stare solidă și controlul avansat e-4ORCE pe toate roțile, menținând nivelul de siguranță.

 

47b3c8b39492f60bc7571f38c2b5946841f07a7f copy 1200x747

 

 

Mașina de curse Nissan Formula E Gen3, care va fi prezentată la standul Nissan, reprezintă echipa de Formula E a companiei în Campionatul Mondial de Formula E ABB FIA. Prin intermediul seriei de campionat complet electrice, Nissan își prezintă experiența globală în domeniul vehiculelor electrice, de la drum până la pistă și aduce entuziasmul și distracția vehiculelor electrice cu emisii zero. Mașina de curse a contribuit la cele patru poziții consecutive pe podium ale echipei în cel de-al 10-lea sezon actual. La viitoarea cursă de la Shanghai din mai, echipa Nissan Formula E va fi dornică să captiveze din nou pasionații cu dinamismul curselor complet electrice.

 

 

Nissan, care marchează cea de-a 90-a aniversare, a anunțat recent noul său plan global de afaceri, The Arc. Planul este poziționat ca o punte către Nissan Ambition 2030, viziunea pe termen lung a companiei și ilustrează progresul continuu și capacitatea Nissan de a se repozitiona conatant în condițiile pieței auto în schimbare.

 

 

China este o piață majoră pentru Nissan conform planului și este, de asemenea, o piață lider în dezvoltarea viitoare a mobilității. Nissan a introdus în mod constant tehnologie de ultimă oră și soluții inovatoare de mobilitate, adaptate pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților din China, jucând un rol esențial în evoluția industriei auto din China. Susținând angajamentul „În China, pentru China, de la China la global”, Nissan intenționează să răspundă nevoilor în evoluție ale consumatorilor și să impulsioneze electrificarea și progresele tehnologiilor inteligente, valorificând expertiza sa vastă în energie nouă și eforturile de colaborare cu liderii tehnologici locali.

 

 

Auto China 2024 este programat să se desfășoare în perioada 25 aprilie - 4 mai la Centrul Internațional de Expoziții din China. Conferința de presă Nissan este planificată pentru dimineața zilei de 25 aprilie la Sala W2.

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz