Istvan Si Noemi Toth 1200x800

Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la un seminar de pregătire cu foști
campioni naționali la dans sportiv

 

Prodance 2000, cea mai mare școală de dans din Baia Mare, organizează un seminar de instruire intensă în dansurile latino americane pentru perechile de performanță ale clubului care vine în întâmpinarea celui mai important concurs din an pentru clase.

La finalul acestei săptămâni școala de dans băimăreană a programat trei zile de antrenament pentru perechile de performanță care se pregătesc pentru Campionatul Național de Clase care va avea loc în perioada 29-30 septembrie în Cluj Napoca.

Seminarul de dansuri latino americane din perioada 14-16 septembrie va fi susținut de antrenorii și arbitrii internaționali Istvan și Noemi Toth din Oradea, foști multipli campioni naționali la dans sportiv. Pregătirea sportivilor va cuprinde atât ore de grup cât și ore în particular în cadrul cărora Istvan si Noemi Toth vor instrui perechile la sălile școlii de dans Prodance 2000 din Baia Mare. Cei doi antrenori vor finisa, alături de perechile clubului de dans, detaliile pentru sezonul competițional care urmează. Școala de dans băimăreană va participa la Campionatul Național de Clase cu 6 perechi de sportivi de performanță.

Ca în fiecare an sunt așteptate rezultate bune, iar în acest an rezultatele obținute de sportivi vor fi sărbătorite în cadrul aniversării a 18 ani de activitate a primului club de dans din Baia Mare. În anul „majoratului”, Prodance 2000 a ridicat ștacheta și s-a remarcat prin introducerea unui pachet de garanții pentru cursanți, venind în întâmpinarea lor cu o asigurare a calității serviciilor oferite.

Așa cum au obișnuit de-a lungul anilor, seminarul de dansuri latino americane face parte dintr-un lung șir de evenimente, mai ales că în acest an școala de dans împlinește 18 ani. Cei de la Prodance 2000 organizează un Festival de dans care va cuprinde mai multe evenimente inedite pentru sportivi, cursanți și întreaga comunitate de dansatori din Maramureș:
21 septembrie: Workshop Kizomba cu Raul și Denisce de la Pasion4Salsa din Satu Mare
12-13 octombrie: Workshop Kizomba cu Sifu și Jojo de la BAILarte Dance School din Cluj Napoca
11-12 octombrie seminar de pregătire în dansurile standard pentru sportivii de performanță
13-14 octombrie: a 9-a ediție a Concursului Național de dans sportiv Cupa Prodance în cadrul căruia vor avea loc următoarele evenimente: concursul național oficial și petrecere în aer liber (sâmbătă, 13 octombrie), concurs neoficial pentru perechi debutante (duminică, 14 octombrie)

Programul actualizat al evenimentelor va putea fi urmărit și pe site-ul www.prodance2000.ro.
La Festivalul de dans sunt invitați sportivi, cei care îndrăgesc dansul sau curioși care vor să descopere frumusețea dansului și a muzicii alături de Comunitatea de dansatori din Maramureș.