26da2826a77f14e53924b672c37249ed 1200x800

Verbatim a lansat o unitate hard disk externă unică, cu un slot încorporat pentru cititor de carduri SD, care permite utilizatorilor să transfere fișiere de pe carduri SD și să creeze copii de siguranţă pe hard disk sau pe computer. Atunci când sunt conectate la laptop, unitatea hard disk și cititorul de carduri arată ca două unităţi separate, permițând transferul de fișiere de pe cardul SD din cititorul de carduri în spațiul de stocare al hard disk-ului sau pe laptop și invers.
Hard disk-ul USB 3.0 Verbatim Store 'n' Go cu cititor de carduri SD vine la pachet cu un card de memorie SDHC Premium Verbatim de 16 GB. Acest card SD suportă formatele SDHC/SDXC şi este compatibil cu laptopuri, camere si card readere.

Pentru securitate suplimentară, aveţi disponibil şi software-ul Nero Backup care vă ajuta să creați copii de siguranță ale hard disk-ului laptopului sau PC-ului vostru. Aveţi de asemenea inclus şi software-ul Green Button de economisire a energiei, care face ca hard disk-ul să nu se mai rotească dacă nu este utilizat, economisind astfel energie şi marind eficienţa.

Hard disk-ul portabil Store 'n' Go este alimentat prin USB 3.0 și este compatibil cu orice port USB 2.0 de pe PC sau notebook. Unitatea nu necesită ȋncărcare externă pentru funcționare; este plug n play.

Hard disk-ul portabil Store 'n' Go USB 3.0 cu cititor de carduri SD Card vine cu un pret recomandat de 399.9 lei pentru versiunea de 1TB, la pachet cu un card de memorie 16GB Premium Verbatim SDHC (PN 53421). Versiunea de 2TB version va fi disponibilă mai târziu ȋn cursul acestui an.

Pentru mai multe detalii accesaţi linkul: https://www.verbatim-europe.co.uk/en/prod/store-n-go-usb-30-hdd-with-sd-card-reader--1tb-+-16gb-sd-card-53421/

Despre Verbatim

Verbatim este o companie globală, lider în domeniul stocării datelor și a iluminatului cu LED-uri, cu un portofoliu larg de produse care acoperă aplicații pentru consumer, dar și pentru profesioniști. Verbatim a contribuit la dezvoltarea dispozitivelor de stocare a datelor începând cu 1969 și este primul furnizor mondial de suporturi optice (Blu-ray, DVD și CD). Compania comercializează, de asemenea, memorii flash, soluții de stocare externe pe hard-discuri, o gamă largă de accesorii pentru computere, filamente din plastic pentru industria de printare 3D și filtre de apă sub numele de brand Cleansui.

Verbatim este o filială a Mitsubishi Chemical Media deținută de Mitsubishi Chemical Corporation, una dintre cele mai mari companii chimice din lume, care investește foarte mult în cercetare și dezvoltare în multe sectoare diverse.

Principiile de funcționare ale companiei se bazează pe acordarea de ajutor astfel încât oamenii să trăiască într-un mod sănătos, confortabil și durabil. Organizațiile regionale ale Verbatim sunt EMEA, APAC și America, cu birouri în majoritatea țărilor din lume. Sediul central al companiei se află în Germania.

Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.verbatim.com.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz