Port 1200x800

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele speciale pentru primele plecari in Insula  Creta, tarif de la 269  euro / persoana.

Insula Creta este cea mai mare si mai sudica insula a Greciei, denumita "Insula lui Zeus". Insula este incarcata de istorie si este considerata leaganul civilizatiei mediteraneene.
Clima mereu insorita, istoria si traditiile, plantatiile de maslini, cafenelele, restaurantele, barurile si traditionalele taverne fac din Creta un real paradis.

Principalele atractii ale acestei insule sunt:

poze creta 1200x800
HERSONISSOS
Locatie: pe coasta de nord a Cretei, la 25km vest de Heraklion, capitala insulei Hersonissos a fost odată un mic sat pescăresc; astăzi este cea mai populară destinaţie de vacanţa din Creta. Ai trei opţiuni de plajă și o varietate mare de sporturi de apă. Ţărmul lung al staţiunii este înţesat cu taverne, magazine de suveniruri, cafenele, baruri și discoteci.

agios nikolaos 1600x1000

AGIOS  NIKOLAOS / KALO  CHORIO
Locaţie: pe coasta de nord-est a Cretei, 30 km est de Heraklion.
Una dintre cele mai plăcute staţiuni turistice din Creta, Aghios Nikolaos se bucură de o poziţie incântatoare în golful Mirabello. Orașul are în centru un mic port animat de yachturi si bărci, inconjurat de casuţe albe, străzi inguste, restaurante și cafenele fermecătoare.

Matala Beach2 1200x800

PLAJE CELEBRE
Creta are un peisaj de coastă spectaculos, care variază de la stânci abrupte care se pravălesc in mare, la fașii întinse de nisip fin.
Plaja  Matala, 70 km vest de Heraklion se laudă cu nisip auriu și un trecut agitat. Ȋn pereţii abrupţi de gresie ce se apleacă asupra plajei au fost săpate morminte in perioada romană. Mai târziu acestea au fost transformate in grote locuibile de primii creștini si de mai recenţii hippies.
Exotica plajă Vάϊ  din  Siteia se află in topul primelor 10 plaje din Grecia și este un paradis tropical încadrat de o pădure veche de palmieri, protejată de autoritaţile locale.
Paleohora, pe coasta de sud, este cea mai renumită plajă din Creta pentru activitaţile pe care le oferă. O plajă largă de nisip, nenumarate sporturi acvatice, o școală de windsurfing și posibilitatea de a observa delfini innotând in mare.
Ȋn Elounda și Aghios Nikolaos se găsesc plaje premiate cu steag albastru pentru puritatea apei, calitatea nisipului și facilitaţile excelente.
Plajele din Herssonisos si Malia sunt populare printre cei care doresc să asculte ultimele sound-uri în timp ce se bucura de soare și nisip. Aici, de-a lungul ţărmului sunt inșirate baruri, magazine, taverne.

image001

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro  sau www.mara-tour.ro. (Sursa foto: https://creti.cohttps://www.mara-tour.ro; http://welcome-rentabike.gr )

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz