2019 Lexus RC R 1200x800

* Stilul actualizat inspirat din modelul LC coupe
* Rafinamentul interior inspiră o plăcere sporită a conducerii
* Suspensia oferă o deplasare mai precisă și manevrabilitate sporita

TOKYO (30 august 2018) - Lexus este mândră să anunțe o nouă versiune a coupe-ului sportiv de lux RC, programată să facă debutul său global la Salonul Auto de la Paris în octombrie.

De la introducerea sa în 2014, RC a jucat un rol major în promovarea angajamentului mărcii Lexus de a oferi o experiență emoțională de conducere. Datorită stilului său agresiv și caracterului de conducere versatil, RC a devenit un coupe extrem de căutat de entuziaștii care prețuiesc performanța și măiestria de clasă mondială.
2019 Lexus RC 1600x1000
Stilul nou al modelului RC 2019 păstrează toate virtuțile modelului anterior și îmbunătățește în continuare limbajul de design creat pentru prima dată de modelul coupe-ului LC. În interior, totul, de la materialele de înaltă calitate până la designul comenzilor și al gabaritelor, a fost reevaluat pentru a maximiza plăcerea de a conduce.

De asemenea, s-au adus îmbunătățiri l aerodinamicii, anvelopei și suspensiei RC, precum și răspunsului motorului și a simțului de direcție, toate conducând la o forță mai clară și mai rafinată. Acest lucru oferă un nivel ridicat de încredere a șoferului și o calitate crescuta a plimbării fie pe un drum montan, fie pe distanțe lungi pe autostrada.

2019 Lexus RC pro 1200x800


Noul RC prezintă un design sportiv, dar elegant

Designerii Lexus au căutat să mențină proporțiile dinamice ale coupe-ului RC, adăugând în același timp un înalt nivel de eleganță la exterior. Acest lucru a fost realizat prin adăugarea elementelor de design distinctive, cum ar fi un nou colț al barei de protecție din față care curge de la faruri și un model de plasă de grilă care treptat se transformă de sus în jos. Opțional, farurile cu LED triple și lămpile cu LED-uri în formă de L, se adaugă și la aspectul mai rafinat al mașinii. Prizele de aer au fost adăugate în colțurile barelor de protecție spate ale sistemului RC, împreună cu lămpile combinate din spate revizuite, care acum dispun de obiective mai pronunțate în formă de L, o nouă caracteristică de design pentru semnăturile pentru cupolele Lexus.

Noul RC F Sport primește modelul ochiurilor de plasă care compensează toate vehiculele F Sport, precum și numeroase alte elemente personalizate, exterioare și interioare exclusive F Sport-ului, inclusiv un stil agresiv de 19 inci la jantele din aliaj, elemente care au fost inspirate de cele de pe LS și LC.

Un total de 10 culori exterioare vor fi disponibile pentru RC, incluzând o nouă culoare, Blue Vortex Metallic, care transmite cu adevărat caracterul sportiv al automobilului.

2019 Lexus RC finu 1200x670

Detalii de interior actualizate

Pentru a spori senzația din interior,la noul RC F Sport a fost aplicat un nou tratament Dark Gray Streamline la panoul de control al încălzitorului și panoul audio, în timp ce tampoanele de genunchi au fost ridicate pentru a crea un sentiment sporit de spațiu.

Noua ornamentare, de asemenea, Streamline Dark Gray, va fi făcută standard pe RC F Sport. În ansamblu, clientul poate alege din șase tipuri diferite de tapițerie interioară. Culorile interioare includ caramel glazurat și negru cu accente galbene. În total, există șapte combinații de culori interioare exclusive, inclusiv cele pentru F Sport.

2019 Lexus RC int 1200x800

Noul RC adoptă conceptul de conducere "mai clar și mai grațios"

Ideea de "mai clar și mai grațios" definește pilotul LC, astfel încât inginerii Lexus au aplicat același concept noului RC. Acestea includ îmbunătățirea aerodinamicii mașinii și reglarea fină a sistemului de suspensie și a sistemului de propulsie. Înarmat cu o calitate mai bună a căilor de rulare și caracteristici mai clare de manevră, noul RC este mai atletic și mai receptiv decât oricând.

Aerodinamica îmbunătățită, precum si jantele de 19-in și anvelopele cu aderență crescută oferă un răspuns excelent direcției. Sunt incorporate bucșele de suspensie mai dure, împreună cu noile amortizoare care asigură o forță de amortizare semnificativă datorită vitezei reduse a cursei de suspensie. Datorită unei cantități semnificative de teste din lumea reală, care permitea reglarea constantă de către inginerii de șasiu, noul RC oferă o calitate extrem de suplu la plimbare și caracteristici de manevrare foarte clare.

Mai multe detalii despre coupe-ul Lexus RC 2019 vor fi dezvaluite in luna octombrie, cand isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Paris din 2018.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz