New Renault KADJAR 1200x800

În 2015, Renault Kadjar a stabilit o poziție puternică în segmentul compact SUV. Liniile sale curgătoare, calitățile dinamice și confortul au atras o varietate de clienți. În același timp, Kadjar a beneficiat de expertiza partenerului Nissan în sistemele cu tracțiune integrală și capabilitățile off-road.

 New Renault KADJAR1 1200x800

Noul Kadjar face progrese în toate domeniile. În timp ce respectă codurile tradiționale de design SUV, noua masina are un aspect mai atractiv, elegant, cu linii dinamice contemporane.

 

Noul Kadjar pune accentul pe confort, calitate și design ergonomic. Interiorul a fost reproiectat pentru o experiență de conducere și mai plăcută.

 

Noul Kadjar are motoare pe benzină și diesel mai avansate, cu consum redus de carburant, pentru o mai mare plăcere de a conduce.

New Renault KADJAR2 1200x800

"Lansat în 2015, Kadjar este un vehicul de bază în gama Renault, un model global deja ales de peste 450.000 de clienți în peste cincizeci de țări. Noul Kadjar va consolida această poziție printr-un design mai modern, mai elegant, cu un confort sporit și o calitate mai bună percepută. În același timp, acesta se va axa pe oferta sa de 4WD, deoarece aceasta îl pune pe piață", declara Olivier Tschanhenz, director adjunct de marketing. (Photo Credits: Emir HAVERIC/Prodigious; Renault Marketing 3D-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz