FAM 19 0525 Dig DesktopN 2 1200x800

Cu versiunea finală 2019 Volkswagen Beetle, spunem #ByeByeBeetle


Este oficial: Volkswagen Beetle 2019 va fi ultimul an de producție al Volkswagen Beetle, exact la șapte decenii după ce a poposit pentru prima oară în Statele Unite ale Americii în anul 1949.

Dar Beetle va primi un sendoff de un an, începând cu modele speciale Beetle Final Edition pentru anul 2019 și continuând în următoarele câteva luni.

OLd and New Beetles 2 1200x800

"Pierderea Beetle după trei generații, timp de aproape șapte decenii, va evoca o mulțime de emoții din partea fanilor devotați ai Beetle", a declarat Hinrich J. Woebcken, Președinte și CEO al grupului Volkswagen Group of America, Inc.

"Dar așa cum am văzut cu ID. BUZZ - care este interpretarea modernă și practică a autobuzului legendar - aș spune, de asemenea, "Nu spune niciodată". Suntem încântați să începem un an de sărbătorire a unei adevărate icoane a lumii auto, cu o serie de evenimente care vor culmina la sfârșitul producției în Puebla în iulie 2019. "

 8695 FAM190535Digdesktop 1200x800

Beetle Edition -ediția coupe și sport convertibile-cu  două culori unice (bej și albastru deschis) alese pentru sfârșitul primei generații de producție Beetle în 2003. Stonewashed Blue a fost văzută ultima oară pe 2016 Beetle Denim, în timp ce Safari Uni este o nouă variantă a culorii bejului Harvest, văzută ultima dată pe noul Beetle, construit până în 2011. Pentru cei ale căror alegeri de culoare ajung la opțiuni mai standard, există și nuanțe de alb, negru și gri, în timp ce sport convertible are un opțional maro.

Ediția Finală are, de asemenea, roți unice, fie din aliaj de aluminiu de 17 inchi cu un model de 15 spițe, fie un design "disc" din aliaj de 18 inchi cu ornamente albe, asemănător cu roțile de culoarea caroseriei Beetles-ului original. Printre multe alte dotari, toate modelele Beetle Final Edition oferă tehnologia disponibilă pentru asistența șoferului. Modelele SE includ un sistem standard de avertizare a traiectoriilor de tip "Blind Spot Monitor". Modelele finale SEL adaugă sisteme pentru controlul distanței față și spate, cu precizarea ca versiunea finală utilizează motorul sportiv de 2.0 litri TSI® de 174 CP asociat cu o transmisie automată cu șase trepte.

3374 77 2 1200x800

Începand cu luna iulie, Volkswagen va avea câteva evenimente suplimentare pentru a marca moștenirea și istoria modelului său original. Impatimitii acestui popular model vor putea împărtăși momentele respective online sub hashtagul #byebyeBeetle.

1960 2 1200x800

"Beetle-ul este mai mult decât o mașină", ​​spune Woebcken, "a făcut din Volkswagen o parte integrantă a culturii americane".

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz